“BARZA DOMNULUI MINISTRU” vine la Brăila pe 7 martie

O nouă premiera a TEATRULUI PRINCIPAL, “BARZA DOMNULUI MINISTRU” ajunge pe scenele teatrelor românești cu o distribuție de excepție – Adriana TRANDAFIR, Mihai CIUCA, Laura COSOI, Doina TEODORU și Gabriel FĂTU. Spectacolul va ajunge la Brăila, marți, 7 martie, la ora 19.00, pe scena Sălii de Spectacole de la Palatul Lyra.

​Adaptare după André Roussin, piesa scrisă în anul 1951 înlănţuie o suită de situaţii pline de haz, în care qui-pro-quo-urile se succed rapid, iar personajele dau replici scânteietoare într-o comedie explozivă.

​În BARZA DOMNULUI MINISTRU intrăm în familia Jaquet, care urmează a fi blagoslovită cu noi membri. Olympe, soția politicianului Charles, rămâne însărcinată exact când acesta ia măsuri legislative în direcția drepturilor sexuale și reproductive. Georges, băiatul celor doi, așteaptă un copil cu secretara tatălui său. Thèrése, fata în casă, este și ea însărcinată, la fel și Annie Jaquet, fiica politicianului și a lui Olympe.

Astfel, Teatrul Principal propune una dintre cele mai spumoase comedii ale repertoriului francez, plină de încurcături, tot soiul de aventuri şi năzbâtii ale personajelor: “BARZA DOMNULUI MINISTRU”.

Prețul biletului este 85 de lei. Biletele se găsesc la Palatul Lyra Brăila, de luni până vineri, între orele 15:30 – 19:00! Relații la telefon: 0787 81 70 63

Exit mobile version