BĂRBAŢI, FEMEI ŞI VIAŢA DINTRE EI

Sâmbătă, 15 februarie, de la ora 18.00, la Sala Mare a Teatrului Maria Filotti din Brăila se joacă spectacolul ”BĂRBAŢI, FEMEI ŞI VIAŢA DINTRE EI”– patru piese scurte de Anton Pavlovici Cehov, în direcţia de scenă semnată de Victor Ioan Frunză.

Un spectacol coupe ce conţine patru dintre cele mai importante şi celebre piese scurte ale lui Cehov, în ordinea: “Calhas” (“Cântecul lebedei”), “Ursul” , “Jubileul” şi “Cerere în căsătorie”.

Binecunoscutul regizor Victor Ioan Frunză abordează aceste pagini celebre din creaţia dramaturgului rus, din punctul de vedere al up – datării noţiunii de vodevil, astfel că prin acest spectacol luăm contact şi cu postura de autor de comedie a marelui Cehov.

Directorul de scenă Victor Ioan Frunză, alături de compozitorul Cari Tibor, pianista Adriana Burcă și mai ales distribuția compusă din: Alin Florea, Ramona Gîngă, Corina Moise, Valentin Terente și Adrian Ștefan, încearcă să dea măsura unui ”COUPE CEHOV” inteligent, spumos, comic dar, ca întotdeauna la Cehov, reflexiv, substanțial și expresiv!

Pentru acest spectacol mai sunt doar 30 de locuri disponibile. Mergeți la teatru și vizionați piesa “Bărbați, femei și viața dintre ei”, pentru a râde din nou cu poftă!

Exit mobile version