Bărbat decedat sub remorca unui tractor care s-a răsturnat într-un canal de irigații

Vineri seara, la ora 17:54, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Viziru și Garda de intervenție Însuratei din cadrul ISU Brăila au intervenit pentru degajarea unei persoane surprinsă sub o remorcă cu baloți răsturnată într-un canal pe raza localității Gura Călmățui, oraș Însurăței.

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit faptul că un bărbat de 71 de ani, din localitatea Lacu Rezii, oraș Însurăței, în timp ce conducea un tractor agricol cu o remorcă, pe un dig situat în afara localității Gura Călmățui, ar fi pierdut controlul direcției în timp ce cobora pe o pantă, fiind aruncat din tractor într-un canal de desecare, iar remorca a căzut peste acesta.

În urma evenimentului la fața locului au intervenit echipaje medicale, descarcerare și un elicopter de la SMURD Galați pentru a-i acorda sprijin medical de specialitate bărbatului, însă i-a fost declarat decesul de către medicul de pe ambulanța SAJ. Acesta a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brăila în vederea efectuării necropsiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Exit mobile version