Balul Sânzienelor, ediția a II-a, un eveniment caritabil, dedicat speranței, solidarității și generozității

Consiliul Județean Brăila  prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila,  Primăria Municipiului Brăila în parteneriat cu Inner Wheel Brăila organizează sub deviza ”Arta poate salva vieţi!” în data de 22 iunie, începând cu ora 19.00, Balul Sânzienelor, ediția a II-a, un eveniment caritabil, dedicat speranței, solidarității și generozității, în care vor fi strânse fonduri pentru susținerea vaccinării anti-HPV, în lupta împotriva cancerului de col uterin, un moment de a fi alături de cei care au mai mare nevoie.

Evenimentul se va desfășura în incinta Teatrului Maria Filotti iar amfitrion va fi inegalabila actriță, Adriana Trandafir.

Balul Sânzienelor este un moment de înaltă ținută iar prin  intermediul donațiilor, licitațiilor de obiecte valoroase și a tombolei plină de surprize, vom contribui la această cauză, oferind astfel șansa unei vieți sănătoase și fericite pentru femeile din comunitatea noastră. Fiecare contribuție contează și face diferența între viețile celor care luptă împotriva acestei maladii.

Printre cei care vor face seara să fie într-adevăr una memorabilă se află și invitații speciali: Zmei3 și Jazzy Jo, actorul Dragoș Ioniță, precum și Cristian Ciaușu, tânărul brăilean care a câștigat recent concursul „Românii au talent”.

Pentru detalii legate de eveniment şi invitaţii, cei interesați au la dispoziție pagina de Facebook Innerwheel Internationalbr.

Implicarea comunității în această activitate în spiritul solidarităţii și al generozităţii se va realiza, cu siguranță și în viitor, prin numeroasele proiecte pe care urmează să le desfășurăm căci prin gesturi simple, putem salva vieți!

Exit mobile version