Autorul tentativei de jaf de la benzinăria de pe DE 87 a fost reținut, iar astăzi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Autorul jafului de la benzinăria de pe DE 87 a fost reținut, iar astăzi va fi prezentat instanței

Autorul jafului de la benzinăria de pe DE 87 a fost reținut, iar astăzi va fi prezentat instanței

Joi seară, 23 martie 2023, în jurul orei 20:30, un angajat al unei stații PECO situată pe DE 87, a sesizat prin apel la 112 faptul că o persoană ce purta o cagulă ar fi amenințat cu un cuțit angajații stației, solicitând banii din casă.

În incintă mai era și un bărbat care a încercat să-l prindă, moment în care bărbatul cu cagulă s-a panicat și a părăsit stația de carburant, fiind urmărit de angajatul PECO și de bărbatul care a încercat să-l prindă. Aceștia reușind să-l imobilizeze pe Șoseaua Râmnicu Sărat și a fost preluat de polițiști și identificat, fiind vorba de un brăilean, în vârstă de 27 de ani. Acesta nu este cel care a comis jaful de la benzinăria de la intrarea în stațiunea Lacu Sărat.

Acesta a fost condus la sediul poliției pentru audieri unde se continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată. În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut azi-noapte pe tânărul în cauză, pe bază pe ordonanță pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Brăila.

În cursul zilei de astăzi, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunere legală. Judecătoria Brăila a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a tânărului, în vârstă de 27 ani.

De asemenea, sunt continuate cercetările pentru lămurirea și probarea întregii activități infracționale a persoanei.

Exit mobile version