Au oprit mașinile în stația de autobuz și s-au manifestat agresiv chiar în fața polițiștilor locali

Marți, 18 ianuarie a.c., în jurul orei 15.00, un echipaj din cadrul Biroului de Circulație pe Drumurile Publice al Poliției Locale Brăila a intervenit pentru aplanarea unui conflict derulat între mai mulți participanți la trafic.

Echipajul Poliției Locale a observat, în stația de autobuz aflată pe Calea Călărașilor la intersecția cu strada Franceză, un autovehicul oprit neregulamentar în stație. În momentul în care polițiștii locali se apropiau pentru a discuta cu conducătorul auto, o tânără de 25 de ani, un alt autoturism a oprit de asemenea în stație, din el coborând doi bărbați. Unul dintre ei s-a îndreptat către primul vehicul oprit neregulamentar și l-a lovit în zona feței pe pasagerul din dreapta față.

Imediat, polițiștii locali au intervenit pentru aplanarea situației, cei trei bărbați continuând să se manifeste agresiv și adresându-și injurii. La fața locului a sosit și un echipaj de intervenție din cadrul Poliției Locale Brăila. Toți cei patru implicați în conflict au fost conduși la sediul Poliției Locale, în vederea legitimării.

Polițiștii locali menționează faptul că șoferii celor două autoturisme, tânăra în vârstă de 25 de ani și un bărbat în vârstă de 34 de ani, au fost sancționați contravențional cu suma de 290 lei fiecare și câte 2 puncte de penalizare, pentru oprire neregulamentară. Cei doi bărbați care au pornit conflictul, șoferul în vârstă de 34 de ani și însoțitorul său, în vârstă de 48 de ani, au fost, în plus, amendați cu câte 200 lei fiecare, în baza Legii 61/1991.

Victima agresiunii, un tânăr de 24 de ani, a apelat 112, la sediul Poliției Locale prezentându-se un echipaj din cadrul IPJ Brăila, care i-a preluat și condus pe cei patru la sediul instituției, în vederea continuării cercetărilor pentru comiterea infracțiunii de lovire și alte violențe.

Exit mobile version