Au murit inecati in timpul unei partide de pescuit

Au murit inecati in timpul unei partide de pescuit
Au murit inecati in timpul unei partide de pescuit

Doi barbati, in varsta de 51, respectiv 42 de ani s-au inecat ieri in lacul Seaca din Movila Miresei. Cei doi  au iesit in larg insotiti de alti noua angajati ai pescariei la care lucrau. Din primele cercetari se pare ca barca in care se aflau cei doi s-a rasturnat din cauza rafalelor puternice de vant.

Tragedia a avut loc ieri, in jurul orei 16:00 pe lacul Seaca. De la primele ore ale diminetii un grup de noua pescari ai unei societati private au iesit in larg, insa la orele amiezii vantul s-a intetit si intregul grup s-a decis sa revina  la mal.  Singurii care nu au mai ajuns au fost Vasile T., in varsta de 51 de ani si David D., in varsta de 42 de ani.
La mai bine de jumatate de ora dupa ce au revenit la mal, administratorul lacului a inceput sa ii caute pe cei doi. La scurt timp a  zarit in apa vaslele de la barca lor, moment in care a realizat ca s-a intamplat ceva cu angajatii sai si a anuntat imediat politia. La fata locului s-au deplasat echipaje ale: Politiei, ambulantei si ISU, care din nefericire nu au mai putut face nimic pentru victime.
Trupul neinsufletit al lui Vasile T. a fost adus la mal de valuri. Scafandrii au continuat cautarile pentru a scoate la suprafata si trupul lui David D., pana la orele 20:00 cand au fost nevoiti sa opreasca cautarea. “O persoana in varsta de 51 de ani este adusa de apa la mal, unde este gasit de echipajul de pe ambulanta si se constata decesul. Cea de-a doua persoana, un barbat in varsta de 42 de ani nu este gasit. Scafandrii s-au deplasat la fata locului, dar nici pana la ora 19:00 trupul barbatului nu a fost gasit. Ambulanta trimisa la fata locului este de tip C2 cu medic”, ne-a declarat Silviu Radu, managerul Serviciului de Ambulanta Judetean Braila.
Echipa de pompieri a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Braila a reluat astazi cautarile pentru a scoate la suprafata si trupul neinsufletit al barbatului in varsta de 42 de ani.

Exit mobile version