Au crezut ca noaptea pot circula fara permis si sub influenta alcoolului

Au crezut ca noaptea pot circula fara permis si sub influenta alcoolului
Au crezut ca noaptea pot circula fara permis si sub influenta alcoolului

Azi-noapte, în jurul orei 00:30, poliţişti din cadrul Secţiei 1 de Poliţie Rurală Brăila l-au depistat, pe DJ 255 A, în apropierea satului Cotu Lung, comuna Siliştea, pe D. Ionuţ (32 de ani), din municipiul Brăila, în timp ce conducea autoturismul, fără a avea permis de conducere.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat că bărbatul avea în aerul expirat 0,99 mg/l alcool pur.

Poliţiştii l-au condus la Spitalul Judeţean Brăila, pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii gradului de alcoolemie, şi apoi i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere  şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tot azi-noapte, la ora 03:00, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Brăila l-au oprit în trafic pe D. George (28 de ani), din municipiul Brăila, care conducea autoturismul pe Calea Călăraşilor, cu o viteză ce depăşea limita legală, fapt înregistrat de aparatul radar.

Poliţiştii au efectuat verificări şi au stabilit că acesta nu este posesor al permisului de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Mai mult, brăileanul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt dovedit cu aparatul etilotest, al cărui rezultat a fost de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărului i-au fost prelevate probe biologice de sânge şi i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi fiind sub influenţa alcoolului.

Exit mobile version