Atelierul micilor dansatori, cursuri de dansuri populare

Consiliul Județean Brăila, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brăila şi Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila organizează în intervalul martie-noiembrie 2021 Atelierul  micilor dansatori, cursuri de dansuri populare.

La acest atelier sunt invitaţi să se înscrie și să participe elevi din Mun. Brăila cu vârsta cuprinsă între 6 şi 9 ani (grupa I) și respectiv  10-14 ani ((grupa a II-a) dornici de a fi inițiați în tainele dansului popular, atât de variat ca stil, tempo si ritm, o manifestare plina de forță si vitalitate ce exprima specificul, obiceiurile si tradițiile fiecărei regiuni in parte, reflectând trăirile, sufletul si istoria noastră ca popor.

Înscrierea  se face în intervalul 8-28 februarie 2021 pe baza Fișei de înscriere și a Declarației privind protecția datelor cu caracter personal, ce vor fi transmise Centrului Județean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, electronic, la adresa de e-mail valorificare.braila@gmail.com.

Exit mobile version