Atacat cu sabia pe Bulevardul Al. I. Cuza

Atacat cu sabia pe Bulevardul Al. I. Cuza
Atacat cu sabia pe Bulevardul Al. I. Cuza

Astăzi, în jurul orei 14.00, polițiștii brăileni au fost sesizați prin apel la numărul de urgențe 112 cu privire la faptul că pe Bulevardul Al. I. Cuza din municipiu a avut loc un conflict între mai multe persoane, în urma căruia un bărbat a fost tăiat cu o sabie.

În urma conflictului, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Brăila, a suferit vătămări corporale, prezentând mai multe plăgi tăiate pe față și pe umăr. Tânărul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgențe Brăila pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, au fost identificați trei bărbați, dintre care doi din Brăila, cu vârste de 35 și 63 de ani, și unul din Buzău, în vârstă de 37 de ani, bănuiți de agresiune asupra tânărului brăilean în vârstă de 25 de ani. Tânărul se afla în mașină când a fost atacat de cei trei indivizi și tăiat cu o sabie. Aceștia i-au spart și geamul de la autoturism. Tânărul ar fi ieșit de la starea civilă, unde și-ar fi declarat copilul nou născut.

În cauză va fi întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă. polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe, distrugere și folosire fără drept de obiecte periculoase.

Polițiștii încearcă să stabilească acum cauzele care au dus la comiterea faptei.

Exit mobile version