Arme de vânătoare transportate cu un autoturism care nu era menționat în documentele de autorizare a operațiunilor de transport depuse la I.P.J. Brăila și nu deținea aviz de transport al acestora

La data de 4 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Brăila și ai Biroului de Ordine Publică, au oprit în trafic, un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din comuna Stăncuța, în timp ce conducea un autoturism pe DE 87.

În urma controlului efectuat asupra autovehicului, polițiștii au constatat faptul că bărbatul, armurier autorizat, transporta 5 arme letale de vânătoare, încălcând prevederile privind transportul armelor de vânătoare de către armurieri. Autoturismul în care au fost descoperite armele de vânătoare nu era cel menționat în documentele de autorizare a operațiunilor de transport depuse la I.P.J. Brăila și nu deținea aviz de transport al acestora.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Exit mobile version