Arestat preventiv pentru încălcarea ordinului de protecție și distrugerea autoturismului părinților

Arestat preventiv după ce a tâlhărit un tânăr de 20 de ani

Arestat preventiv după ce a tâlhărit un tânăr de 20 de ani

La data de 1 iulie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Proximitate l-au reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, pe un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Brăila, cercetat penal pentru săvâşirea infracţiunilor de nerespectare a hotărârii judecătoreşti şi distrugere.

În fapt, la data de 25 ianuarie 2020, pe fondul unor discuţii mai vechi, acesta ar fi provocat distrugeri unui vehicul ce aparţinea părinţilor săi.

Întrucât, în repetate rânduri adresa cuvinte şi expresii jignitoare părinţilor, poliţiştii au emis faţă de tânăr, un ordin de protecţie provizoriu, având obligaţia de a păstra o distanţă de 200 de m faţă de aceştia.

În cursul lunii ianuarie a.c., Judecătoria Brăila a emis pe numele tânărului un ordin de protecţie, acesta încălcându-l, venind în mod repetat la domiciliul părinţilor.

În cursul zilei de joi, 2 iulie a.c., tânărul brăilean a fost prezentat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunere de arestare preventivă, instanţa dispunând faţă de acesta măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Tânărul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

Exit mobile version