Arestat preventiv pentru furt din locuințe, înșelăciuni privind societăți de asigurare și cămătărie

procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism

procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism

În urma celor 16 percheziţii domiciliare efectuate de către polițiștii brăileni la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furturi din locuințe, înșelăciuni și cămătărie, un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

La data de 22 septembrie polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Brăila au efectuat 16 percheziții domiciliare, în Brăila şi Galați, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de furt din locuințe, înșelăciuni privind societăți de asigurare și cămătărie.

În urma activităților desfășurate, un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Brăila, a fost reținut pentru 24 de ore.

În perioada 2019-prezent, acesta ar fi comis un furt din locuință, 11 infracțiuni de cămătărie, 8 infracțiuni de înșelăciune privind asigurările și 8 infracțiuni de fals material în înscrisuri sub semnătură privată.

În cursul zilei de ieri, bănuitul a fost prezentat instanței de către un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunere de arestare preventivă.

Instanța a dispus arestarea preventivă a brăileanului pentru 30 de zile, și a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brăila.

Exit mobile version