Arestat preventiv după ce ar fi lovit o mașină parcată și a fugit de la locul accidentului

La data de 17 septembrie a.c., polițisti din cadrul Poliției Municipiului Brăila – Secția 1 Poliție Rurală Brăila au depistat în extravilanul localității de domiciliu, pe un bărbat de 38 de ani, din satul Cotu-Lung, comuna Siliștea și l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

În fapt, la data de 12 septembrie a.c., bărbatul, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității de domiciliu, ar fi lovit un autovehicul parcat, după care a plecat de la fața locului. Acesta a fost depistat ulterior de polițiști și s-a stabilit că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus este neînmatriculat.

La data de 18 septembrie a.c., bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, iar Judecătoria Brăila a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Exit mobile version