Antoneta Ioniță: Stop furtului din buzunarele cetățenilor!

”Brăila, oraș pe malul Dunării, are o taxă absurdă la metrul cub de apă potabilă. Deși autoritățile încearcă să îi convingă pe brăileni că taxa este susținută de efortul CUP Dunărea de a scoate apă din piatră seacă, în realitate, este vorba despre incompetență, secetă de idei manageriale si exces de bătut apa-n piuă”, susține Antoneta Ioniță, președintele Forța Dreptei Brăila.

Aceasta a mai spus că societatea CUP Dunărea Brăila, ”aflată în subordinea autorității locale, este obligată să furnizeze apă potabilă abonaților la un preț corect, neurmărind profitul, însă la Brăila lucrurile stau exact pe dos! CUP Dunărea se crede stăpână pe buzunarele abonaților, furnizează apă la prețuri exagerat de mari, iar în județ, multe localități sunt alimentate cu apă care nu este potabilă, dar este taxată ca și cum ar fi!

Partidul Forța Dreptei este alături de toți brăilenii care se simt furați, fiind obligați să plătească cel mai mare preț din România pentru un metru cub de apă potabilă. Am inițiat o strângere de semnături pentru a le arată oficialităților locale și managerilor CUP Dunărea nemulțumirea oamenilor. Salutăm orice altă inițiativă venită de la partide politice sau ONG-uri, ce are drept scop reducerea prețului la apă. Stop furtului din buzunarele cetățenilor!

Brăilenii nu sunt obligați să plătească bunăstarea unui baron local!”, a mai declarat Antoneta Ioniță.

Exit mobile version