ANL promite că va mai construi la Brăila locuințe de serviciu

Alături de ministrul sănătății, Sorina Pintea, directorul general adjunct al Agenției Naționale pentru Locuințe, George Ciprian Stan a fost prezent astăzi la Brăila, la inaugurarea blocului ANL destinat specialiștilor din sănătate.

Stan a precizat că investiția de la Brăila, în valoare de aproximativ 2,7 milioane de lei, este una dintre multele ansambluri de locuințe construite de ANL pentru specialiști. În acest moment sunt în diverse stadii peste 500 de locuințe pentru medici.

”Anul acesta am recepționat Bistrița, am recepționat Tg. Mureș, chiar în campus, Oradea, chiar în curtea spitalului” a declarat George Ciprian Stan.

Reprezentantul ANL a spus că se are în vedere renovarea a unui alt fost cămin, aflat în vecinătatea blocului pentru specialiștii din sănătate, care să aibă ca destinație locuințe de serviciu. totodată, acesta a afirmat că are în plan și construirea altor 16 unități locative în spațiul cuprins între cele două blocuri.

Stan a spus că este nemulțumit de durata lucrărilor la acest bloc inaugurat astăzi și speră ca la viitoarele construcții să nu mai existe întârzieri.

Deocamdată au fost acordate de către Consiliul Județean un număr de 7 locuințe pentru tinerii medici, iar nivelul chiriilor va fi aprobat în ședința din data de 30 august.

Exit mobile version