Angajări pe perioadă determinată la Spitalul Județean

Spitalul Județean de Urgență Brăila încercă să rezolve problema deficitului de medici și angajează, pe perioadă determinată, fără concurs, șase medici. Conform anunțului postat pe site-ul Spitalului Județean de Urgență Brăila, se caută trei medici specialiști în medicină de urgență pentru UPU și trei medici specialiști în medicină internă pentru Secția de Medicină Internă. 

Depunerea dosarelor se face până pe 21 decembrie, la ora 14.00. Pe 22 decembrie are loc selecția dosarelor, iar pe 23 decembrie se vor afișa rezultatele selecției dosarelor.

În situația în care se depun mai multe dosare pentru un singur post, iar după selecția dosarelor sunt admiși mai mulți candidați, se va organiza o probă de interviu. Aceasta se va desfășura pe baza unei bibliografii stabilite pentru fiecare categorie de personal în parte, în funcție de specificul postului.

În situația în care, în urma selecției dosarelor, va rămâne un singur candidat pe post, acesta va fi declarat admis fără a mai fi organizată proba interviului.

Totodată, Spitalul Județean de Urgență Brăila organizează selecție, fără concurs, pentru angajarea pe perioadă determinată a unui farmacist și a unui asistent de farmacie la corpul B. Data depunerii dosarelor pentru cele două posturi este 22 decembrie, ora 14.00. Nu se cere vechime în specialitate.

Exit mobile version