Andreea Marin Banica, personajul negativ din filmul “Ho ho ho 2 – o loterie de familie”, vine duminica la Braila

Andreea Marin Banica, personajul negativ din filmul “Ho ho ho 2 – o loterie de familie”, vine duminica la Braila

Andreea Marin Banica, personajul negativ din lungmetrajul „Ho ho ho 2 – o loterie de familie” vine duminica la Braila, la Cinema City Mall, cu incepere de la ora 17:00.

„Ho ho ho 2 – o loterie de familie” are duminica premiera de gala in Braila, iar echipa lungmetrajului, formata din Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Dana Rogoz si micuta Patricia Poslusnic se va intalni inainte cu fanii din acest oras.

Filmul „Ho Ho Ho 2: O loterie de familie” constituie a doua parte din trilogia „Ho Ho Ho”, pelicula romaneasca care a devenit sinonima cu sarbatorile de iarna in urma cu doi ani, cand a inregistrat un mare succes atat la cinema, cat si pe TV.

Ioana (Andreea Marin Banica) este o femeie neimplinita pe plan personal. Ea conduce un orfelinat si este o femeie foarte dura in fata copiilor. De fapt, prin aceasta metoda isi mascheaza vulnerabilitatea din viata intima.

„Mi s-a parut fascinanta propunerea de a interpreta un personaj negativ, un caracter dificil”, a declarat Andreea, care recunoaste ca nu este actrita si ca aceasta provocare nu s-a aflat pe lista sa de prioritati.

Povestea din „Ho Ho Ho 2” este emotionanta si o urmareste pe Ema, o fetita satula de viata din orfelinat, care are norocul sa gaseasca intr-o zi un bilet de loterie castigator. Tocmai cand incepe sa creada ca visurile pot deveni realitate, ea afla ca biletul poate fi incasat doar de catre un adult. Cum in Ioana nu poate avea incredere, Ema pleaca sa gaseasca pe cineva care o poate ajuta. Rolul lui Mos Craciun este interpretat de Dragos Bucur.

Exit mobile version