Anamaria Ionita si Robert Jitaru sportivii anului la CSM Braila

Anamaria Ionita si Robert Jitaru sportivii anului la CSM Braila
Anamaria Ionita si Robert Jitaru sportivii anului la CSM Braila

La sfârșitul săptămânii trecute CSM Brăila și-a premiat sportivii și antrenorii de frunte ai clubului. CSM Brăila este clubul care au adus cele mai mari performanțe pentru sportul brăilean în anul 2014, fiind singurul cu 5 medalii la competiții internaționale.

Sportiva anului la CSM Brăila a fost desemnată atleta Anamaria Ioniţă, la feminin şi pugilistul Robert Eusebiu Jitaru, la masculin. Antrenorul anului a fost declarat George Mihai Perţea, sub îndrumarea căruia doi boxeri din Brăila au obţinut medalii la Campionatul European de box, Valentin Grama, de la CSO Ianca în 2006, şi Robert Jitaru, de la CSM Brăila în 2014, tot el fiind și antrenorul sportivului care a cucerit o nouă Centură de aur la seniori pentru boxul brăilean, prin Marian Pița la categoria 69 kg.

George Pertea antrenorul anului la CSM Braila

Atleta Anamaria Ioniţă a lipsit de la eveniment pentru că ea se pregăteşte în aceste sile la Piteşti, ea având dublă legitimare, CSM Brăila/CSU Pitești. Medaliată cu argint la Balcaniadă şi titulară în lotul României care a promovat în Liga I la Cupa Europei la probe combinate se pregătește pentru startul sezonului indoor care va debuta pe 17 ianuarie 2015 şi în care, pe plan internaţional, va avea două concursuri importante, Cupa Europei la probe combinate, unde România se luptă pentru menţinerea în Liga I, dar şi Campionatul European pe echipe, competiţie la care România și-a propus calificarea în Superligă.

Un alt sportiv care a obținut medalie la nivel internațional în acest an a fost Gabriel Comănescu, campion la dirt-track juniori, atât în clasamentul național cât și în clasamentul Open, unde a mai avut de înfruntat sportivi din Bulgaria și Ungaria. Totodată, Andrei Popa şi-a trecut în palmares o medalie de bronz la Open juniori la dirt-track.

„Vreau să le mulţumesc sportivilor, antrenorilor dar şi părinţilor pentru că fără sprijinul lor aceste rezultate din 2014 nu ar fi fost posibile”, a declarat Marian Neta, directorul CSM Brăila, cel care a organizat această acţiune, împreună cu Angela Condurache, contabila clubului, şi secretara Rodica Botea.

 

Exit mobile version