Amical cu Otelul Galati pentru CF Brăila

Amical cu Otelul Galati pentru CF Brăila
Amical cu Otelul Galati pentru CF Brăila

 

Cu un lot aproape definitivat, cu mulți dintre jucătorii care au evoluat în campionatul trecut rămași la echipă, mai ales după ce Sorin Frunză a fost numit director sportiv al CF Brăila, echipa antrenată de Alin Pânzaru a răspuns afirmativ invitației celor de la Oțelul Galați.

Întâlnirea amicală dintre cele două echipe este programată miercuri 23 iulie, de la ora 17.30 pe stadionul Oțelul din Galați, cu intrare gratuită pentru spectatori, principalul scop fiind testarea în condiţii de joc a fotbaliştilor veniţi în probe la echipa de Liga 1. Printre aceştia se află atacantul ajuns marţi la Galaţi, austriacul de origine sârbă Serkan Ciftci, ultima dată la Dardanelspor, în liga a doua turcă. Alți jucători aflați în probe la Oțelul Galați mai sunt portarul Bordea, mijlocaşul australian Julius Davies şi cel brazilian Juffo.

La CF Brăila vor continua Dan Spiridon, Bogdan Spătaru, Laurențiu Petean, fiind posibil ca și Robert Neagoe să accepte să rămână la CF Brăila, dar nu este exclusă nici o revenire a lui Ochia.

Începând de miercuri, elevii pregătiți de Alin Pânzaru vor avea o perioadă de 8 zile de pregătire centralizată, care începe astfel cu un amical în compania unei echipe de Liga 1, calificată în sferturile Cupei Ligii – Adeplast.

Exit mobile version