Amenzi de câte 1.000 de lei pentru aruncarea gunoiului pe domeniul public

Poliţia Locală Brăila

În perioada 23 – 30.10.2018, Poliţia Locală Brăila a depistat şi sancţionat 10  persoane cu amenzi în valoare de 9.600 lei conform H.C.L.M. Brăila nr.5/2003.

Totodată a fost sancţionat și Ș. T. – S., în vârstă de 31 ani, din Brăila, cu amendă în valoare de 1.000 lei. Bărbatul a fost depistat pe terenul viran situat între blocurile ANL Lacu-Dulce și Șoseaua de Centură, descărcând dintr-un atelaj 1 m3 moloz, pe domeniul public în loc neautorizat.

Pentru aruncarea sau depozitarea pe domeniul public precum şi în alte locuri publice, a reziduurilor de orice natură (menajere, industriale, vegetale, moloz), au fost depistate şi sancţionate contravenţional 6 persoane cu amenzi în valoare de  6.000 lei.

L. L. – V., în vârstă de 22 ani, din Brăila a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 lei, fiind depistat pe terenul viran din capătul străzii Arad, din cartierul Lacu Dulce, aruncând dintr-o roabă gunoi menajer, pe domeniul public în loc neautorizat.

G. M. – L., în vârstă de 31 ani, din municipiul Galați, a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 lei, fiind depistat pe strada Cezar Petrescu, la intersecție cu strada Smârdan, aruncând un sac din rafie plin cu gunoi menajer, pe domeniul public în loc neautorizat.

Tot cu amendă în valoare de 1.000 lei a fost sancționat și I. L., în vârstă de 39 ani, din comuna Bărăganu, județul Brăila. Acesta a fost depistat pe strada Ștefan cel Mare, în dreptul fostei Școli Generale nr. 10, aruncând o cutie din carton plină cu gunoi menajer, pe domeniul public în loc neautorizat.

Exit mobile version