Amenzi aplicate de jandarmii brăileni în perioada minivacanței de la început de iunie

Jandarmii brăileni au acordat o atenție deosebită locurilor aglomerate din municipiu și județ, pentru siguranța cetățenilor care au ales să petreacă în Brăila minivacanța prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor.

În cele cinci zile libere, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila aflate în serviciu au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5.350 lei, precum și 6 avertismente scrise.

Cele mai multe amenzi au fost aplicate brăilenilor care deranjau ordinea și liniștea publică, respectiv 1.500 lei și 3 avertismente scrise, însă nici cei care au adus injurii și alte cuvinte jignitoare la adresa altor persoane nu au fost iertați: 650 lei este cuantumul amenzilor pentru această faptă antisocială și alte 3 avertismente scrise.

Un tânăr în vârstă de 33 de ani a fost sancționat contravențional sâmbătă dimineața, 03 iunie 2023, deoarece adresa injurii și expresii jignitoare unei femei și tulbura ordinea și liniștea locuitorilor de pe strada Oborului din municipiul Brăila. Amenda aplicată acestuia de către jandarmi este de 800 lei.

Alți doi bărbați, în vârstă de 47 de ani, respectiv, 40 de ani, au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 600 lei, duminică după amiază, pentru consum de alcool în spațiu public și deranjarea ordinii și liniștii publice, pe strada Mioriței din municipiu.

În Stațiunea Balneoclimaterică Lacu Sărat, un brăilean în vârstă de 38 de ani fost amendat cu suma de 250 lei, după ce a fost depistat făcând gesturi obscene în apropierea plajei de nudiști.

Exit mobile version