Amendati de Politia Locala pentru oprirea, stationarea sau intrarea pe accesul interzis

În perioada 20 – 27 februarie 2018, poliţiştii locali rutieri au aplicat un număr de 60 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 8.410 lei şi 121 puncte penalizare pentru nerespectarea normelor rutiere privind oprirea, staţionarea şi accesul interzis al autoturismelor. 

Pentru că au oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “Oprirea interzisă”, au fost sancționați cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare:

P. I., în vârstă de 56 ani, și P. Șt., în vârstă de 22 ani, ambii din Brăila, care a circulat cu autovehiculele marca Ford pe Calea Călărașilor dinspre Bd. Al. I. Cuza către strada Malului;

D. Fl., în vârstă de 59 ani, din Brăila, care în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Dacia pe Calea Călărașilor dinspre Bd. Independenței către strada Griviței.

Pentru că au oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni au fost sancționați cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare:

N. I., în vârstă de 23 ani, din comuna Siliștea, în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca BMW pe Calea Călărașilor dinspre strada Vapoarelor către strada Danubiului şi a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situată la intersecția cu str.Danubiului.

R. I., în vârstă de 26 ani, din Brăila, în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca BMW pe Calea Călărașilor dinspre Bd. Al. I. Cuza către strada Frumoasă şi a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situată la intersecția cu strada Frumoasă.

A. C., în vârstă de 55 ani, din Brăila, care în calitate de conducator auto a circulat cu autovehiculul marca Dacia pe strada Ana Aslan dinspre Calea Călărașilor către strada Școlilor şi a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situată la intersecția străzii Ana Aslan cu Calea Călărașilor.

C. V., în vârstă de 48 ani, din Brăila, în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Ford pe strada 1 Decembrie 1918 dinspre strada Rahova către strada Ștefan cel Mare şi a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situată la intersecția cu strada Ștefan cel Mare.

R. I., în vârstă de 30 ani, din comuna Chiscani, în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Ford pe Bd. Dorobanților dinspre strada Tineretului către Calea Călărașilor şi a oprit voluntar la mai puțin de 25 de metri de trecerea pentru pietoni situată la intersecția cu strada Franceză.

J. C-tin, în vârstă de 76 ani, din Brăila, în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Dacia pe Calea Călărașilor dinspre strada Vapoarelor către strada Danubiului şi a oprit voluntar pe colțul intersecției Calea Călărașilor cu strada Danubiului.

L. O., în vârstă de 49 ani, din Galați, în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Volkswagen pe Bd. Al. I. Cuza şi a oprit voluntar pe colțul intersecției cu strada Mihai Eminescu.

B. N., în vârstă de 64 ani, din Brăila, în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Land Rover pe Bd.Al. I. Cuza şi a oprit voluntar pe colțul intersecției cu strada Tâmplari.

D. V., în vârstă de 40 ani, din Brăila, în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Dacia pe Calea Călărașilor dinspre Bd. Independenței către Bd. Al. I. Cuza şi a oprit voluntar pe colțul intersecției cu Bd. Al. I. Cuza.

Pentru intrarea cu autovehiculul pe un sector de drum semnalizat cu indicatorul rutier „accesul interzis”, au fost sancționați cu cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare:

D.M., în vârstă de 28 ani, din comuna Viziru, în calitate de conducător de auto marca Chevrolet a circulat pe strada Roșiorilor dinspre strada Dianei către strada 1 Decembrie 1918;

C. C., în vârstă de 29 ani, din Brăila, în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Opel pe strada Roșiorilor dinspre strada Dianei către strada 1 Decembrie 1918;

T. M.-Șt., în vârstă de 22 ani, din Brăila, în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Volkswagen pe strada Ana Aslan dinspre strada Bastionului către strada Școlilor;

B. S., în vârstă de 53 ani, din orașul Târgu Ocna, județul Bacău, în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Dacia pe strada Ana Aslan dinspre strada Bastionului către strada Școlilor;

F. L., în vârstă de 47 ani, din Brăila, în calitate de conducător auto a circulat cu autovehiculul marca Volkswagen pe strada Ana Aslan dinspre strada Bastionului către strada Școlilor.

Exit mobile version