Ambulanțele SAJ Brăila au răspuns în primele 8 luni ale acestui an la aproape 35 de mii de solicitări

Managerul SAJ Brăila, Viorica Iuga a declarat astăzi că instituția pe care o conduce a făcut până acum față cu brio evenimentelor care au avut loc în județul Brăila de la începutul anului până în prezent, răspunzând tuturor solicitărilor, dar beneficiind și de sprijinul unei ambulanțe private pentru transport pacienți.

Conform managerului SAJ Brăila, parcul auto al serviciului dispune de 37 de ambulanțe active, iar alte 9 sunt propuse pentru casare, costurile cu reparațiile fiind foarte mari, iar unele dintre ele au peste 20 de ani vechime. Dintre cele 37 de ambulanțe funcționale, 20 au fost primite în perioada 2016-2023, ultimele două, de tip A1, sosind în curtea SAJ pe 14 septembrie, acestea urmând procedurile pentru înmatriculare, dar pot fi utilizate și până atunci.

Conform managerului SAJ Brăila, din ianuarie până în august ambulanțele SAJ Brăila au răspuns la 34.983 de solicitări, cu o medie lunară de 4370 de solicitări, parcurgând în total 1231078 km.

Petru următorii doi ani managerul Viorica Iuga speră să mai aibă parte de niște repartiții de ambulanțe, de data aceasta de tip B, cu medic.

Exit mobile version