Alexandru Popa spune că va candida pentru a da brăilenilor posibilitatea să aibă o opțiune sănătoasă și o opțiune pentru schimbare

Alexandru Popa a declarat că s-a înscris în cursa electorală pentru funcția de președinte al Consiliului Județean pentru a da brăilenilor posibilitatea să aibă o opțiune sănătoasă și o opțiune pentru schimbare.

Vin din mediul privat. În mediul privat știți destul de bine noi avem o vorbă: muncești-mănânci. În schimb, în administrația locală condusă de PSD, nu muncești – mănânci de la alții. Cam după asta se ghidează Partidul Social Democrat. Știți destul de bine cum au fost căpușate toate instituțiile din subordinea Consiliului Județean și a Primăriei Municipiului Brăila. Ne uităm, cei mai mari angajatori din județul Brăila – o spun cu puțină rușine – sunt CUP Dunărea și Spitalul Județean. Nu am văzut nimic dezvoltat, doar distrus în ultimii 34 de ani”, a declarat președintele PNL Brăila, Alexandru Popa.

Președintele liberalilor brăileni a spus că a intrat în această competiție electorală cu un plan bine pus la punct, de dezvoltare a județului Brăila, cu ”proiecte viabile, nu doar vorbe în vânt”.

M-am plimbat prin toată țara. Să știți că Brăila este un oraș foarte frumos. Vorbesc strict de municipiu și apoi de județ. Singura problemă este administrarea acestui oraș și a județului(…). Avem o istorie aparte. Putem vinde o poveste din punct de vedere turistic tot timpul. Vedem hrubele, vedem Centrul Vechi. Sunt foarte multe lucruri pe care le putem valorifica. Dar planul meu de dezvoltare a județului și municipiului Brăila va fi prezentat etapizat”, a declarat Alexandru Popa.

Președintele PNL Brăila a mai spus că a fost zilele trecute la stadionul Municipal din Brăila și a crezut că este la Cernobîl.

Totul dărâmat, pomi crescuți în fundație, ceva de groază. La Brăila, dacă eu voi câștiga președenția CJ, cu siguranță voi construi un nou stadion. Pentru că eu pot pune mâna pe ceva și să spun că este făcut de mine, pentru că eu am făcut lucruri până să intru în politică. De când sunt în politică, investițiile pentru partea de sport sunt undeva la 35 milioane de euro”, a mai spus Alexandru Popa.

Exit mobile version