Alexandru Popa: ”Primarii liberali au aprobate finanțări pentru 6 săli de sport, dar în municipiul Brăila dacă nu se vrea nu se face”

Președintele organizației județene PNL Brăila a declarat într-o conferință de presă că liberalii nu au fost niciodată la conducerea Consiliului Județean Brăila și de aceea nu se pot lăuda cu realizări la nivelul administrației locale, dominate de PSD în toți acești ani. Alexandru Popa a spus că în localitățile din județ, acolo unde sunt primari PNL, au fost realizări în mai multe domenii.

Deputatul Alexandru Popa a spus că primarii PNL din județ au aprobate spre execuție șase săli de sport în localitățile lor, ceea ce în municipiul Brăila nu s-a întâmplat.

Dacă aveam un primar bun, un primar liberal și în municipiul Brăila cu siguranță că aveam o sală Polivalentă și în Brăila și aveau unde să se antreneze copii și astăzi. La acei primari la care am găsit înțelegere au depus proiecte viabile și au prins și finanțare. Aici dacă nu se vrea nu se face. Vedem destul de bine că în 33 de ani nu s-a făcut o sală polivalentă, nu avem un stadion decent. Încercăm cu stadionul Progresul, cu o suprafață sintetică, pe care nu îl poți folosi în Liga a Ii-a sau în Liga I” a declarat Alexandru Popa.

Deputatul liberal a amintit că în anul 2021 a fost un baraj de promovare în Liga a 2-a, între Dacia Unirea Brăila și Oțelul Galați, în urma căruia echipa brăileană a promovat, iar gălățenii au mai rămas încă un an în Liga a 3-a: Și acel meci s-a jucat la Însurăței. Acum, în anul 2023, Oțelul este în prima Ligă, iar Dacia Unirea joacă și anul acesta în Liga a 3-a deoarece în vară a primit o invitație de la FRF de a continua în Liga a 3-a deși sportiv retrogradase și ar fi trebuit să joace în Liga a 4-a.

Președintele PNL Brăila a spus că alianța făcută la nivel central a avut un scop, dar el personal, la Brăila, nu se poate alia cu cei care ”au distrus Brăila în ultimii 34 de ani”.

Popa a spus că nu va face alianță cu PSD și în anul 2024 va veni în fața alegătorilor cu o echipă unită și o echipă serioasă, cu care să convingă brăilenii că sunt o alternativă viabilă la PSD.

Exit mobile version