Alexandru Popa, președinte PNL Brăila: ”PNL Brăila este în opoziție la nivel local față de PSD Brăila, PNL Brăila va trata PSD Brăila ca un adversar politic”

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, a declarat că din punctul de vedere al organizației pe care o conduce, dar și a lui personal, PSD rămâne principalul adversar politic al liberalilor la alegerile locale din 9 iunie 2024, când este vorba despre alegerile comasate care vor avea loc în vară.

Miercuri seară, președintele PSD, Marcel Ciolacu și președintele PNL, Nicolae Ciucă, au făcut un anunț privind comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale și candidaturile social-democraților și liberalilor pe listă comună la alegerile europarlamentare, dar pe liste separate la alegerile locale.

”În județul Brăila, acolo unde hotărâm eu și colegii din conducerea Organizației Județene PNL, liberalii nu vor face nicio alianță cu PSD. În județul Brăila PSD este principalul adversar al PNL.

Astăzi s-a luat o decizie la nivelul conducerilor PNL și PSD cu privire la comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale. De asemenea, s-a hotărât prin vot că la alegerile europarlamentare PNL ȘI PSD vor merge pe liste comune, iar la alegerile locale fiecare dintre cele două partide vor merge pe liste proprii.

În discuțiile pe care le-am avut în ultimele zile cu colegii din conducerea partidului eu mi-am spus poziția.

Acum o spun public: în ceea ce mă privește, ca președinte al PNL Brăila, nu s-a schimbat nimic referitor poziția mea față de PSD. PNL Brăila este în opoziție la nivel local față de PSD Brăila, PNL Brăila va trata PSD Brăila ca un adversar politic și va lupta pentru a realiza o schimbare la nivelul Consiliului Județean, la nivelul Primăriei municipiului Brăila și a Consiliului Local Municipal, precum și la nivelul primăriilor și consiliilor locale din între județul.

În acest an PNL Brăila va arăta PSD ce înseamnă adevărata luptă electorală, nu cea mimată.

În județul Brăila PNL nu va face campanie candidaților PSD și nu va susține candidații PSD. Și brăilenii vor putea să vadă în campania electorală dacă eu și colegii mei liberali vom face așa cum am spus sau nu” a declarat președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa.

Exit mobile version