Alexandru Popa (PNL): ”Suntem bătaia de joc a unor PSD-iști cu comportamente de jupân”

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, spune că brăilenii au ajuns ”bătaia de joc a unor PSD-iști cu comportamente de jupân, care se laudă pe la petreceri private că vor conduce mereu Brăila și care fac comandă de melodii în care să le fie lăudat stăpânul”, cu referire la melodia cântată în premieră de formația AZUR la Festivalul peștelui de la Brăila.

”Pe președintele PSD Brăila, Jupân Francisk Iulian Chiriac, îl îngrețoșează muzica lăutarilor pe care-i plătesc alții la petrecerile lor, dar i se pare dulce ca dulceața de trandafiri muzica lăutărească atunci i se cântă lui, la dedicații, „Căpitane de județ”. Când stă la masă la petreceri private cu primarul PSD Marian Dragomir și le cântă muzicanții pe care Primăria îi plătește din bani publici ca să facă o cântare „oficială” la Festivalul Peștelui, Jupân Chiriac își permite să ceară favoruri speciale: un cântec de slavă pentru stăpânul lui, europarlamentarul Mihai Tudose.

Dacă primarul Dragomir l-a făcut pe Tudose cetățean de onoare al Brăilei, doar nu era să rămână Chiriac în urmă la lins mâna care-i așează de ani de zile pe poziții: a dat comandă de-o melodie care să devină un hit și să fie spre lauda veșnică a șefului, pomenit în versuri nemuritoare. Melodia se numește „Podul lui Tudose de la Brăila” și a fost cântată de Nelu Vlad și formația Azur la Festivalul Peștelui.

Distrați-vă, PSD-iștilor, pe banii noștri, ai brăilenilor, ridicați-vă în slăvi unii pe alții pe banii noștri, dacă sunteți atât de siguri că o să fiți mereu la putere la Brăila! Și o să vedem la următoarele alegeri cât de mulți brăileni sunt dispuși să vă mai lase să vă distrați și să mai cântați pe banii lor!

Apropo, dacă nu vreți să ne spuneți cât au costat Zilele Brăilei, unde s-a promovat muzical consumul de droguri, ne puteți spune cât a costat Festivalul Peștelui, unde v-ați promovat voi între voi?” a spus președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa.

Exit mobile version