Alexandru Popa (PNL): La Brăila, până și la sport suntem la coada clasamentului între celelalte județe din țară

Președintele organizației județene a PNL Brăila, care este și candidatul acestui partid la funcția de președinte al CJ Brăila, a declarat într-o conferință de presă că pe lângă toate domeniile în care județul Brăila este la coada clasamentelor la nivel național, și la sport suntem tot la coadă.

”Ne batem cu cărămida în piept că suntem cei mai buni. Și cei care iubesc fotbalul își dau seama. Galați – Liga 1, Buzău – Liga 1, până și amărâții de la Slobozia, care sunt cât un cartier din Brăila, sunt în Liga 1. Noi în Liga a 3-a și dacă ne ducem ne mănâncă șerpii pe stadion”, a spus Popa.

Legat de afirmațiile făcute de primarul Dragomir cum că rudele lui sunt cei care dețin clubul de fotbal Dacia Unirea Brăila, Alexandru Popa a spus că Vasile Popa, care este președintele AFC 1919 Dacia Unirea Brăila, nu este rudă cu el, ci doar un văr de gradul V cu tatăl său, și singura legătură este c sunt din același sat și îi cheamă Popa.

Alexandru Popa a spus că din ce știe el, Vasile Popa este la clubul de fotbal de peste 12 ani, dar de vină pentru situația fotbalului din Brăila sunt cei din administrația locală că nu au făcut stadion și ”fură bani de la clubul de handbal”.

”Îmi pare rău că nu mai are domnul Tudose o fată că jucam cu echipa de fotbal în Liga Campionilor. Ne mărea prețul de 7 ori la apă, ne mai punea 100 de taxe, să-l facă pe ginerică fericit. Îl rog pe domnul Manole să-și întoarcă fața și către echipa de fotbal. Să se ducă și acolo și măcar să facă ceva. La echipa de handbal ce se întâmplă. Bun sunt performanțe, felicitări. Suntem mândri. Câte brăilence sunt? Nu sunt împotriva handbalului, să ne înțelegem, Nu sunt împotriva sportului. Am făcut sport 20 de ani. Știu exact ce e acolo. Mâine dacă se închide robinetul cu ce rămânem? Nu sală de sport, nu jucătoare din Brăila, nimic”, a spus Alexandru Popa.

Publicitate electorală – Comandat de Partidul Național Liberal, executat de Boală Cristian Silviu pentru probr.ro, cod mandatar financiar 21240015

Exit mobile version