Alexandru Popa (PNL): ”În ultimii 8 ani Chiriac nu a făcut nimic pentru județul Brăila”

Alexandru Popa, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Brăila a declarat că în această campanie electorală a discutat cu mii de cetățeni și nu a întâlnit oameni care să spună că domnul Francisk Chiriac, actualul președinte al CJ Brăila, este un om extraordinar sau că îl cunosc. Popa a spus că pentru campania sa electorală a fost plăcut surprins, dar când se gândește că acesta a fost 8 ani președintele CJ și pentru cei care l-au votat și pentru cei care nu l-au votat, acest lucru nu este în regulă.

Popa a spus că cei din mediul rural i-au spus că ei cred că Francisk Chiriac este unul care stă la Brăila, într-un birou luxos și doar o dată la patru ani apare, dar mulți nu l-au văzut niciodată.

”Campania dumnealor (a PSD-n.red) este axată pe un singur lucru. Pe atacurile la persoană și atacurile vis a vis de familia contracandidaților, pe atacurile pe care le-au reîncălzit (…). Dacă ei cred că pot să-mi reproșeze doar un singur lucru și cred că această campanie electorală o reprezintă doar atacuri la persoană și jigniri, atâta pot. Nu pot decât să mă bucur, pentru simplu fapt că dumnealor nu au o strategie. Eu am ieșit cu câteva proiecte viabile pentru brăileni, o platformă industrială, care este foarte importantă pentru dezvoltarea economică a municipiului și județului Brăila. Știm destul de bine că lipsa locurilor de muncă a dus la un exod extraordinar de mare al tinerilor din Brăila. Ul alt proiect al meu este să redăm Dunărea brăilenilor”, a declarat Alexandru Popa.

Deputatul PNL, care candidează acum pentru funcția de președinte al CJ Brăila, a spus că vrea să-și păstreze decența pentru că el îi respectă pe brăileni, care l-au trimis în Parlament.

”Un alt proiect cu care o să vin în fața brăilenilor este un adăpost pentru animalele fără stăpân. Un proiect de sterilizare, pe care l-am întâlnit în județul Ilfov. Un proiect de succes. Cred că și aceste animale au un suflet și trebuiesc ocrotite și protejate într-un fel. Oamenii din județ și municipiul Brăila au înțeles sau încep să înțeleagă că în ultimii 8 ani de zile Francisk Chiriac nu a făcut nimic pentru municipiul și județul Brăila” a declarat Alexandru Popa, candidatul PNL la funcția de președinte al CJ Brăila.

Publicitate electorală – Comandat de Partidul Național Liberal, pentru probr.ro. Cod mandatar financiar 21240015

Exit mobile version