Alexandru Popa (PNL): ”Eu cred din tot sufletul că după 34 de ani putem să aducem schimbarea în județul Brăila”

Deputatul Alexandru Popa, candidat din partea PNL la funcția de președinte al CJ Brăila s-a arătat contrariat că după incidentul de aseară, tânărul care a fost fugărit de unul dintre oamenii cu care primarul Dragomir, alături de viceprimarul Jantea și vicepreședintele Dobre i-au urmărit pe tinerii care împărțeau pliante, a fost pus de polițiști să se confrunte față în față cu primarul Dragomir, iar băiatul s-a intimidat și s-a speriat.

Președintele PNL Brăila a spus că după ce tânărul fugărit de PSD-iști, după ce a fost la Serviciul de Medicină Legală, să declare că a fost rănită în timp ce încerca să fugă pentru a nu fi bătut de oamenii cu care era primarul, i-a spus că se gândește să plece în Spania, de teamă că va fi căutat de agresori pentru a-i aplica o corecție.

În ce țară trăim, unde este teroarea? Că tot mă acuzau pe mine. Nu m-ați văzut pe mine să fug după oameni pe stradă, nu m-ați văzut pe mine să trag de femei prin oraș. Ce au făcut ei? Au fugărit niște fete, au fugărit niște copii. Niște copii buni, care n-au greșit cu nimic. Cu ce au greșit? Că au împărțit niște pliante? Dacă aveau ceva sunau la 112 și spuneau că e un pliant care nu-mi place. Sau să dea o dispoziție de primar dumnealui că nu avem voie să-l criticăm și noi prostimea să ne supunem. Dar nu-i prea merge cu mine. E supărarea mare ca după 34 de ani să vină un copil nebun cu care nu vă puteți să vă înțelegeți cu el, e o mare supărare. Eu doresc să dau județului acestuia ce mi-a oferit. Eu sunt un om dintre oameni, am trăit tot timpul cu oamenii”, a declarat Alexandru Popa, candidatul PNL la funcția de președinte al CJ Brăila.

La final de campanie, președintele PL Brăila a mulțumit tuturor colegilor care s-au implicat în această campanie electorală.

Am avut în ultimele 60 de zile cel puțin 5-600 de oameni în stradă, atât în municipiu cât și în județ, zilnic la campanie. Oameni care nu sunt angajați la stat, oameni care nu depind de mine, oameni care n-au primit măcar un leu pentru a ieși pe stradă. Am avut o echipă extraordinară, cu oameni foarte buni. Candidez la funcția de președinte al Consiliului Județean pentru că așa am vrut eu. Nu sunt genul de om care să fie obligat de cineva. Nu sunt genul de om care să-i fie frică de un rezultat pentru că eu de meserie nu sunt politician. Cred că, alături de colegii mei, putem ca după 34 de ani să producem marea schimbare”, a declarat deputatul Alexandru Popa, președintele PNL Brăila și candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Brăila.

Publicitate electorală – Comandat de Partidul Național Liberal, executat de PFA Boală Cristian Silviu, pentru probr.ro, cod mandatar financiar 21240015

Exit mobile version