Alexandru Popa: PNL Brăila are doi secretari de stat în Guvernul României

Poziția PNL Brăila se întărește la centru, conform declarațiilor deputatului Alexandru Popa, președintele liberalilor brăileni. Cătălin Canciu a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, pe postul de ținut până acum de Florin Dobrescu, care a fost numit secretar de stat la Ministerul Muncii.

”În urma rezultatelor foarte bune obținute de Cătălin Canciu în ultimii ani ca inspectorul școlar general al județului Brăila, am luat decizia de a-l promova pe acesta în funcția de secretar de stat. La rugămintea mea, domnul Canciu a acceptat să meargă la București și a fost numit astăzi in funcția de secretar de stat la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului.

Tot de astăzi, Florin Sergiu Dobrescu, care a fost secretar de stat la ministerul amintit, a fost numit secretar de stat în Ministerul Muncii, în locul ocupat până acum de Cătălin Boboc” a declarat președintele PNL Brăila, Alexandru Popa.

Este pentru prima dată când PNL Brăila are doi secretari de stat în Guvern.

”Am făcut aceste alegeri cu responsabilitate și sunt convins că atât domnul Canciu, cât și domnul Dobrescu vor reprezenta într-un mod onorabil filiala PNL Brăila, dat fiind că s-au dovedit amândoi niște profesioniști în domeniul lor” a mai declarat deputatul liberal.

Exit mobile version