Alexandru Popa: La Brăila, cele mai multe ramuri sportive au murit sau sunt pe moarte

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, este dezamăgit de faptul că administrația PSD din Brăila se preocupă de sportul local și face o comparație cu ceea ce se întâmplă în municipiul aflat la doar câțiva kilometri depărtare, unde sportul este susținut și se fac performanțe în mai multe ramuri sportive.

Mă uit cu invidie la Galați, care are echipe în Liga I în mai multe ramuri sportive, fotbal, volei, baschet, futsal sau hochei pe gheață. În toate acestea au rezultate bune, dar și la atletism, rugby sau badminton, iar la handbal echipa feminină a retrogradata anul acesta din Lina Națională în Divizia A. Asta e diferența între administrația brăileană, pe de o parte și cea gălățeană, pe de alta. Chiar dacă sunt tot administrații PSD, în alte județe se susține cu adevărat sportul, se susține performanța în mai multe ramuri sportive.

Problema noastră cea mai mare este că municipiul Brăila și județul Brăila sunt conduse de niște oameni care nu iubesc și nu finanțează sportul decât dacă este gestionat de cine vrea PSD. Cele mai multe ramuri sportive din Brăila au murit sau sunt pe moarte; doar cele agreate de PSD înfloresc” a declarat deputatul Alexandru Popa.

Acesta a declarat că a sponsorizat diverse asociații sau cluburi sportive pentru organizarea unor competiții la Brăila, pentru acoperirea cheltuielilor de deplasare la competiții sportive din străinătate, dar a premiat sportivi care au obținut medalii.

”Nu pot să fac de unul singur ceea ce este de datoria administrației locale să facă. Banii publici care sunt destinați sportului nu trebuie să fie o afacere marca PSD” a mai spus președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa. 

Exit mobile version