Alexandru Popa despre declarațiile lui Chiriac: ”Copii care nu sunt crescuți așa cum trebuie mai spun și prostii în public”

Președintele Consiliului Județean Brăila, Francisk Chiriac, a cerut într-o conferință de presă președintelui PNL, Alexandru Popa, să spună dacă a avut vreun dosar penal în care să aibă calitatea de inculpat. Răspunsul liberalului a venit, acesta precizând că nu a fost trimis niciodată în instanță, dar a afirmat că din informațiile sale, însuși Chiriac ar fi avut calitatea de inculpat într-un dosar penal.

Chiriac nu a ratat nici ultima conferință de presă organizată împreună cu primarul Brăilei, în sediul Consiliului Județean, pentru a-l ataca pe președintele PNL Brăila. Președintele PSD Brăila s-a adresat când a făcut referire la liderul PNL Brăila cu apelativul ”bătăușul de la Cireșu” și ai-a cerut acestuia să spună dacă a avut vreodată calitatea de inculpat într-un dosar penal, iar în ceea ce privește faptul că Popa a spus că PNL nu va mai face blaturi cu PSD, Chiriac a spus că nu au fost blaturi ale PSD cu PNL, cel puțin în mandatul său.

Deputatul Alexandru Popa i-a răspuns ”președintelui președinților”, despre care a spus că în momentul în care a făcut acele afirmații despre el a avut un moment de slăbiciune.

”Nu am fost niciodată trimis în instanță. Nu am nicio problemă. Nu am nicio problemă cu cazierul. Cred că s-a ajuns într-un punct în care deja e cam mult. Să se gândească dacă am fost eu inculpat sau n-am fost inculpat. eu îi transmit că nu am fost niciodată trimis în instanță, nu am nicio problemă de ordin penal, cazierul meu este curat și așa va rămâne. Nu am de gând să fac prostii. dacă vrea să discutăm, să discutăm dacă dumnealui a avut calitatea de inculpat. Să-mi răspundă. Că am impresia că la un moment dat a fost inculpat, din informațiile pe care le am eu. dar să-mi spună. Poate greșesc. Plângeri, ei se ocupă cu lucrul ăsta. Și îmi fac plângeri tot timpul. Cu mine nu au cum să o scoată la capăt. Urmează un an 2024 plin de alegeri. Să ieși, în condițiile în care municipiul și județul Brăila sunt într-o derivă, județul Brăila nefiind condus astăzi. Nu se iau decizii decât venite în plic și după bunul plac al unui președinte care este inapt. Păcatul județului acesta este că a ajuns să fie condus de un individ care în viața dumnealui nu a condus decât mașina domnului Tudose când a fost să o spele. În rest nu a condus nimic. tocmai de aceea ne îndreptăm spre prăpastie” a declarat deputatul Alexandru Popa, președintele PNL Brăila

Exit mobile version