Alexandru Popa: Dacă mergem pe stradă ne dăm seama că Brăila se află într-o situație critică, așa cum n-a mai fost niciodată

„Eu l-aș ruga pe domnul Chiriac să nu mai fumeze ce fumează astăzi, că nu-i face deloc bine. Dacă mergem pe stradă ne dăm seama că Brăila se află într-o situație critică, așa cum n-a mai fost niciodată” a spus președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, ca răspuns la o declarație făcută într-o ședință a Consiliului Județean de președintele CJ Iulian Chirac, în care consilierul județean liberal Dănuț Lungu a spus că la Brăila „sărăcia e din ce în ce mai mare”, iar Chiriac l-a îndemnat pe Lungu să citească ziarul Financiar și să vadă acolo care este creșterea economică a județului Brăila.

„Vedem destul de clar că tinerii pleacă pe capete din Brăila. În clasa în care am terminat eu la liceu am fost 32. Din 32 am rămas în județul Brăila undeva la 5-6 persoane. Restul au luat calea Bucureștiului sau chiar mai rău, calea Occidentului” a spus Alexandru Popa, într-o conferință de presă organizată la sediul PNL Brăila.

Liberalul consideră că liderul social-democrat își face campanie electorală și încearcă „să-și mai spele din imaginea pe care și-a creat-o” prin faptul că își jignește adversarul politic.

„El în afara faptul că poate îmi reproșează că locuiesc în mediul rural, nu mai găsește ce să-mi reproșeze. Eu vreau să-i transmit domnului președinte că el a luat voturi de la toți oamenii din județul Brăila, și de la Cireșu, și n-ar fi bine să mai continue cu această campanie de doi lei, pentru că în primul rând își face rău dumnealui, jignind întreaga populație din mediul rural. Dacă vrea să-mi spună ceva concret, să-mi spună! Să vedem ce a făcut dumnealui până a intrat în politică, dacă vrea să facem o comparație”.

Popa a mai făcut câteva comentarii legate de atacul la adresa sa lansat de vicepreședintele CJ Ionuț Dobre la adesa secretarului de stat la Ministerul Muncii, Florin Dobrescu. Dobre a afirmat într-o postare pe o rețea de socializare: „Înțeleg că politica e politică și ordinul e ordin, mai ales când te răsplătește Alexandru Popa cu o funcție de secretar de stat pentru serviciile prestate ca șef al Poliției Făurei”.

„Domnul Dobre să nu uite că știu mai multe decât trebuie. Și el știe că ne cunoaștem dinainte de a intra în politică, dar eu nu folosesc aceste lucruri la momentul ăsta, pentru că nu trebuie să duc discuția în acel punct în care să ajungem la jigniri personale. Am văzut că l-a atacat și pe colegul meu, pe Florin Dobrescu. Dacă are ceva de spus, să spună cu subiect și predicat. Să spună cu subiect și predicat ce-a făcut Florin Dobrescu pentru mine vreodată” a fost răspunsul lui Alexandru Popa la cele spuse de Ionuț Dobre.

Exit mobile version