Alexandru Popa: ”Chiriac încearcă printr-o metodă de manipulare veche să-și acopere toate mizeriile din curtea dumnealui”

După ce Francisk Chiriac a adus noi acuze privind angajări ale unor membrii PNL la diverse instituții de stat, deputatul Alexandru Popa, președintele PNL Brăila, a spus că aceste atacuri ale liderului social democrat nu sunt decât niște atacuri mizerabile, după ce acesta l-a întrebat din nou pe Alexandru Bucălău cum s-a angajat soția acestuia la Direcția Agricolă.

Alexandru Popa a spus că soția lui Alexandru Bucălău s-a angajat la Direcția Agricolă printr-un concurs, așa cum probabil s-a angajat și soția lui Chiriac la Transgaz, unde ar mai fi alte soții de lideri PSD care sunt angajate la această companie de stat, condusă de brăileanul Ion Sterian, care a fost numit director general în perioada în care Mihai Tudose era prim-ministru.

”Să insisști pe lucrul ăsta, mi se pare penibil. El încearcă printr-o metodă de manipulare veche să-și acopere toate mizeriile din curtea dumnealui. Eu am prezentat toate sinecurile PSD din rândul consilierilor locali și județeni” a spus Alexandru Popa.

Liderul liberalilor brăileni a spus că majoritatea oamenilor din conducerea partidului au profesii liberale și nu are cunoștință ca vreun membru PNL să se fi angajat în ultima perioadă la una dintre instituțiile enumerate de Chiriac.

”Ei încearcă să facă un circ, încearcă să atace cu orice preț, încearcă să se urce pe subiecte sensibile” a declarat Alexandru Popa.

Exit mobile version