Alexandru Popa, candidatul PNL la funcția de președinte al CJ Brăila: ”Singurul partid care face opoziție la PSD Brăila este PNL. Și nu de azi de ieri, ci de trei ani”

Candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Brăila, deputatul Alexandru Popa, a declarat într-o conferință de presă că este mândru de originile sale și nu-i stă în caracter să jignească și nici nu răspunde jignirilor pe care i le aduc viceprimarul Jantea sau vicepreședintele CJ, Ionuț Dobre.

Popa a spus că nu-i este rușine cu numele și nu s-a dus să-și schimbe numele, așa cum a făcut vicepreședintele CJ, care și-a schimbat numele din Mototolea în Dobre și nici nu a venit cu o blană și cu o mașină care avea numărul de înmatriculare al Fiz, cântărețul care a dat moda hainelor de blană la bărbați.

Candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Brăila a spus că mulți oameni din județ i-au spus că cei de la PSD se laudă că după alegeri vor face majoritate în consiliile locale și în Consiliul Județean cu cei de la Partidul AUR.

Astăzi la Brăila nu există decât un singur partid care face opoziție reală. Și nu de astăzi de ieri, și nu în campanie acum. De trei ani de când sunt președintele PNL Brăila tot timpul am avut o direcție clară. Mi s-a reproșat că am luat PSD-iști. Am luat oameni care aveau voturi în spate. Cum puteam eu să câștig la Viziru? Cum puteam să câștig la Romanu? Cum puteam să câștig la Galbenu? La Galbenu ei (PSD -n. red.) s-au bătut cu pumnul în piept că ei vor câștiga primăria. Eu vă garantez că nu vor lua nici măcar un consilier. Politica e despre voturi” a spus Alexandru Popa.

Președintele PNL Brăila a spus că în comuna Viziru nu s-a făcut nimic de 30 de ani, dar acum lucrurile au început să se miște. El a recunoscut că sunt și câteva comune conduse de primari PSD care arată bine și sunt primari destoinici.

Ca să întărească cele afirmate vis a vis de o înțelegere între PSD și AUR pentru perioada de după alegeri, Alexandru Popa a spus că în multe localități din județ liderul AUR, Florin Cîrligea și-a făcut organizații și liste de candidați cu ajutorul primarilor PSD.

A fost la Vișani, a oferit câte 1500 de lei celor care s-au trecut pe listă. La Mircea Vodă a dat câte 1500 de lei consilierilor care s-au trecut pe listă. eu am pe stradă în municipiu și județ 5-600 de oameni care fac campanie pentru PNL. Nu am plătit un om să iasă la campanie. Pentru că oamenii cred în mine. Și el merge prin județ și plătește oamenii ca să-i facă organizații PSD-ul. Domnii de la PSD se pregătesc de un mariaj cu AUR”, a declarat Alexandru Popa, candidatul PNL la funcția de președinte al CJ Brăila.

Publicitate electorală – Comandat de Partidul Național Liberal, executat de PFA Boală Cristian Silviu, pentru probr.ro, cod mandatar financiar 21240015

Exit mobile version