Alexandru Popa: Autoritățile brăilene au fost prinse iar pe nepregătite de ninsorile din ultimele zile

Deputatul PNL Alexandru Popa a declara că ”autoritățile brăilene au fost prinse iar pe nepregătite de ninsorile din ultimele zile, iar utilajele de deszăpezire se văd doar pe hârtie, nu și în teren”.

Parlamentarul liberal spune că deși se spune că se lucrează din greu la deszăpezirea șoselelor, în diverse zone ale județului, lucrurile se mișcă foarte greu, iar în unele locuri, nu se mișcă deloc din acest punct de vedere.

”Ninsorile din ultimele zile au fost mană cerească pentru firmele de casă ale PSD care se ocupă de deszăpezire, fiindcă așa vor putea încasa bani buni în această iarnă în care nu prea au avut de lucru, dar din păcate acum, când au de lucru, o mulțime de drumuri sunt încă înzăpezite și pun mari probleme șoferilor. Domnule președinte Iulian Franicsk Chiriac, dacă ați terminat de sărbătorit victoria după alegerile de vineri, poate vă faceți timp și pentru a verifica în teren starea drumurilor din județul pe care îl conduceți politic și administrativ!” a spus Alexandru Popa, președintele PNL Brăila.

Exit mobile version