Alexandru Popa: Angajații Companiei de Utilități Publice „Dunărea” Brăila împart calendare PSD în timpul serviciului

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, spune că zilele acestea angajații CUP Dunărea Brăila împart calendare PSD cu fotografia europarlamentarului Mihai Tudose, a președintelui Consiliului Județean și a primarului, pe care scrie că PSD-iștii sunt „Cea mai bună echipă pentru Brăila”.

Ce legătură are PSD cu activitatea CUP „Dunărea”? Cea pe care o știe oricine: conducerea CUP Dunărea e PSD, în ultimii ani s-au făcut angajări pe bandă rulantă pe bază de carnet roșu de partid, președintele ADI „Dunărea” este primarul PSD Marian Dragomir, vicepreședinte este Iulian Chiriac,  președintele  PSD Brăila. 

Ce legătură care „cea mai bună echipă pentru Brăila” cu activitatea CUP Dunărea? Cea pe care o știe oricine: Brăila este în top la nivel național din punct de vedere al prețului apei potabile, care este unul nesimțit, brăilenii plătesc cantități nesimțite de apa de ploaie, fiindcă dacă te iei după actele contabile ale PSD-iștilor de la CUP Dunărea la noi sunt inundații lună de lună, chiar și atunci când nu plouă.

De ce plătim facturile acestea nesimțite pe care ni le trimit PSD-iștii de la CUP Dunărea? Ca să adune suficient de mulți bani pentru a-și lua salariile grase cei din conducerea CUP, pentru a cumpăra mașini scumpe și pentru plăti o mulțime de PSD-iști angajați acolo pe ochi frumoși, care vor fi folosiți în acest an pentru a face campanie electorală pentru partidul lor.

Acesta este adevărul, nu cel pe care ni-l spun primarul Marian Dragomir și președintele amator de jocuri de noroc Iulian Chiriac, care dau vine pe UE. „Ne-a impus UE să mărim prețurile la apa potabilă și canalizare”, asta spun când sunt întrebați de ce plătim cel mai mare tarif din țară la apa potabilă.

V-a impus UE și să împărțiți calendare de promovare electorală a PSD, cu poza europarlamentarul Mihai Tudose și cu voi pe lângă el? V-a  impus UE să folosiți angajații CUP Dunărea pentru activități politice, în timpul serviciului? De-aia le băgați mâna în buzunar la modul nesimțit brăilenilor, ca să vă faceți plinul voi și partidul vostru?”, spune revoltat deputatul PNL Alexandru Popa.

Exit mobile version