Albăceanu este oficial noul șef al IJJ Brăila

Începând de astăzi, 18 octombrie a.c., la comanda Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila se află domnul colonel Albăceanu Nicolae Iulian, care a promovat examenul pentru ocuparea funcției de  inspector șef în luna septembrie. Albăceanu s-a născut la data de 10 iulie 1978, este căsătorit şi are doi copii.

Funcția a rămas liberă după trecerea în rezervă a colonelului Moț Vasile, iar interimatul a fost asigurat  de colonel Paraschiv Nicolae Gabriel.

Col. Albăceanu Nicolae Iulian este licențiat în drept, urmând apoi studii postuniversitare (master Management Financiar și master Management Resurse Umane cât și Managementul Afacerilor Interne – Colegiul Național de Afaceri Interne din cadrul Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”).

Din anul 2006 până în 2008 a fost Ofiţer specialist II în cadrul Poliției de Frontieră Tulcea, apoi până în 2013 a fost Şef Sector Poliţie de frontieră Pardina. Până în 2020 a ocupat mai multe funcții în cadrul Poliției de Frontieră Tulcea și a Gărzii de Cosstă Constanța, iar din mai 2020 până în mai 2021 a fost împuternicit Șef serviciu achiziții in Inspectoratul General al Jandarmeriei, iar din mai până în prezent a fost desemnat în funcția de șef serviciu Achiziții în cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Potrivit ziaruldetulcea.ro, Iulian Nicolae Albăcean este de la 17 ani campion naţional la Jiu-jitsu, iar apoi a devenit campion mondial şi european la Kempo, vicecampion mondial şi european la Unifight şi multiplu campion naţional la Wushu, Jiu-jitsu, Kempo, Kick-box şi Thai box.

Exit mobile version