Agenți de pază depistați la o societate comercială din comuna Viziru că lucrau fără a mai deține atestat profesional valabil

Agentii de paza luati la verificat de politisti

Agentii de paza luati la verificat de politisti

La data de 21.11.2022, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine  Publică  s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în urma unor controale efectuate pe linia respectării prevederilor legale privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecției persoanelor.

În urma acestor controale, polițiștii au constatat că, la datele de 4 și 16 noiembrie a.c., cu ocazia controalelor efectuate la o societate comercială de pe raza comunei Viziru, doi agenți de securitate efectuau activități de pază fără a mai deține atestat profesional din data de 10.12.2021.

În cauză au fost întocmite dosare penale în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de desfășurarea în scop comercial de activități de pază sau protecție, de proiectare producere, instalare și întreținere a sistemelor de alarmă împotriva efracției sau a componentelor acestora fără atestat ori fără licență de funcționare”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 56 din Legea 333/2003 republicată, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecției persoanelor.

Exit mobile version