Adrian Tabarac: Spitalul regional prioritatea liberalilor

Adrian Tabarac

Adrian Tabarac

Consilierul municipal Adrian Tabarac, aflat și pe lista PNL la alegerile europarlamentare, a amintit de promisiunile PSD legate de construirea mai multor spitale regionale, dar nu s-a început nici măcar unul. Tabarac a spus că guvernarea PSD tratează brăilenii ca pe niște cetățeni de rangul doi.

Consilierul municipal liberal a amintit că la acest moment guvernanții mai vorbesc doar de 3 spitale regionale, la Iași, Craiova și Cluj, dar și acestea sunt doar pe hârtie.

Dacă erau patrioți, ar fi început construcția spitalelor regionale cu bani europeni. Nu sunt capabili să facă asta, nu vor să facă asta. Europa vrea să ne dea bani, cei care se declară mari patrioți îi refuză, în batjocură față de români, față de cei care mor de infecții în spitale supra-aglomerate. Spitalul regional Brăila-Galați a ieșit din planurile lor, deși vorbim despre a doua aglomerare urbană a României, după București. Unde sunt oamenii în planurile lor? Cine suntem noi pentru ei? Ce altceva decât niște plătitori de taxe și impozite tot mai mari și mai impovărătoare? Dar ne-am săturat! A venit timpul să ne cerem drepturile și respectul pe care-l merităm” a spus Tabarac.

PNL Brăila a declanșat o campanie, ”Susținem Spitalul regional Brăila-Galați” în care se strâng semnături de susținere a acestui proiect. Cu aceste semnături, liberalii vor să le arate guvernanților că brăilenii s-au săturat ca sănătatea lor să fie pe ultimul plan și că s-au săturat de condițiile insalubre din spitale, și de sintagma că ”cel mai bun medic este trenul către București”. Liberalii brăileni au strâns până acum circa 5000 de semnături.

Noi refuzăm să fim cetățeni de rangul doi. Construcția Spitalului regional Brăila-Galați trebuie urgentată, așa cum trebuie urgentată înființarea Zonei metropolitane Dunărea de Jos, construcția unei linii de transport rapid între Brăila și Galați, construcția unui parc industrial, un drum expres Slobozia-Brăila-Galați” a declarat Adrian Tabarac.

Exit mobile version