Adrian Manole, președinte HC Dunărea Brăila: ”Suprafața de joc a fost cumpărată ca să nu mai plătim închirierea ei. În maxim 6 meciuri îți amortizezi investiția”

Președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole, a dorit să-i răspundă consilierului județean PNL, Alexandru Bucălău, care a acuzat conducerea Consiliului Județean Brăila de investiții fără rost în Sala Polivalentă ”Danubius”.

În replică, Manole spune că investițiile care s-au făcut în Sala Polivalentă nu au legătură cu aprobarea de a juca meciurile din EHF European League acasă, la Braila.

”Sunt investiții în Sala Polivalentă. Leduri aveam deja 20 de metri și s-au mai achiziționat încă 60 de metri pentru a avea de jur împrejurul sălii, așa cum au și Rapid, CSM București Bistrița, Buzău, Craiova, Vâlcea. Același lucru și cu suprafața de joc. E o dotare ca să nu mai plătim închirierea ei. În maxim 6 meciuri îți amortizezi investiția. Cluburi care au deja: CSM, Rapid, Bistrița, Buzău, Craiova, Cisnădie, Vâlcea.

În privința aprobării de a juca meciurile la noi în Sala Polivalentă, bineînțeles că am făcut tot ce s-a putut pentru a obține acest lucru. Sala avea o singură problemă, aceea că nu avem tribună pe o parte și pe alta a terenului. Nu am obținut, urmează să postăm, dar încă mai avem de lucrat la program împreună cu cei de la Buzău, iar atunci când avem totul fixat, oficial, vom posta.

Reamintesc că montarea suprafeței de handbal era o condiție obligatorie pentru a desfășura turul 3 în preliminariile EHF European League.

Aruncatul cu noroi se pare că e sport național. Cine este acest Bucălau să vorbească el despre sport? Acest cititor de fițuici prin Consiliul Județean, când vine vorba despre sport, să ne spună și nouă ce a făcut el pentru sportul din Brăila? Până una alta, las eu ce am făcut de când am venit, cu bani privați:

Valoarea tuturor lucrurilor de mai sus depășește 300.000 euro. Să întrebăm suporterii brăileni ce părere au de acest management prost și cum arată acum echipa de handbal la nivel național” a fost replica dată de Adrian Manole, președintele HC Dunărea Brăila.

Exit mobile version