Adolescent de 16 ani înjunghiat. Tânărul este elev la Liceul cu Program Sportiv Brăila

Update: ora 20.30: Polițiștii au identificat și condus la sediul poliției un tânăr, în vârstă de 16 ani, din Brăila, bănuit pentru săvârșirea agresiunii, în vederea continuării verificărilor și stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor de săvârșire a faptei.

Luni, 6 februarie, în jurul orei 16:10, Poliția Municipiului Brăila a fost sesizată de către Spitalul Județean Brăila cu privire la faptul că unui tânăr i se acorda îngrijiri medicale ca urmare a unei agresiuni. Tânărul este elev la LPS Brăila, iar agresiunea nu a avut loc în curtea liceului.

Polițiștii au efectuat verificări, iar din primele date se pare că un tânăr, în vârstă de 16 ani, din municipiul Brăila, ar fi fost înjunghiat, suferind vătămări corporale ce au necesitat asistență medicală de specialitate, fiind internat la secția de Chirurgie infantilă a Spitalului Județean Brăila. Tânărul a ajuns la spital cu cinci plăgi înjunghiate, dintre care două abdominale fără probleme, superficiale, nepenetrante, încă una în axilă şi aceea fără probleme, o a patra plagă care a fost în toarace, penetrantă, cu sânge şi aer în pleură şi încă o plagă/tăietură la scalp. A fost operat pe partea de plămân, pentru că acolo a fost nevoie, drenat, în momentul de faţă e în afara oricărui pericol.

În prezent polițiștii efectuează cercetări, în vederea identificării autorului, având un cerc de bănuiți, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și luarea măsurilor legale ce se impun.

Exit mobile version