Adin Boboc, candidatul PNL la Primăria Ianca spune că își dorește ca dezbaterea publică între candidații la primăria orașului să se desfășoare pe platforma gropii de gunoi din Ianca

Adin Boboc, candidatul PNL la funcția de primar al orașului Ianca, spune că în ultima şedinţă a Consiliului Local Orășenesc Ianca, s-a propus ca toţi candidaţii la funcţia de primar al oraşului Ianca să participe la o dezbatere publică. Lupta pentru câștigarea funcției de primar în orașul Ianca este cu atât mai interesantă cu cât actualul primar nu mai candidează pentru un nou mandat.

”Vreau să vă anunţ că sunt de acord şi accept invitaţia, cu condiţia ca dezbaterea să aibă loc pe platforma gropii de gunoi din Ianca (depozit ecologic, cum o numesc unii specialişti în gunoaie). Consider că este cel mai potrivit loc pentru a găzdui o astfel dezbatere despre viitorul oraşului Ianca, pentru că acesta este locul care afectează viaţa locuitorilor din Ianca şi o va mai afecta alţi 40-50 de ani de acum înainte. Să discutăm la „locul faptei” despre prezentul şi viitorul locuitorilor din UAT Ianca!”, a declarat Adin Boboc.

Candidatul PNL la funcția de primar al orașului Ianca spune că sâmbătă, 25 mai, este programat mare miting aviatic pe ruinele fostului Aerodrom Ianca.

”Sunt convins că show-ul aviatic va cuprinde zboruri acrobatice şi pe deasupra gropii de gunoi, „mândria oraşului”, care a pus Ianca pe harta gunoaielor din judeţul Brăila. Zbor lin vă doresc!”, a transmis liberalul Adin Boboc.

Publicitate electorală – Comandat de Partidul Național Liberal, executat de PFA Boală Cristian Silviu, pentru probr.ro, cod mandatar financiar 21240015

Exit mobile version