Adevărul despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe. ”Nu se vor mai putea ascunde!” 

De câțiva ani încoace, gura lumii nu mai tace. Cârcotașii sunt pe urmele soților Reghecampf, pentru a vedea dacă aceștia mai sunt ori ba împreună. Supozițiile s-au potolit pentru o perioadă, însă au revenit în vara anului precedent, după ce Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul în față pe Dan Alexa. Agresiunea ar fi avut la bază gelozie, și nu inconveniente, după cum a explicat impresara. Pumnul a fost luat, veștile au continuat…și mai vine și reality-ul familiei, unde cuplul nu se va mai putea ascunde. Adevărul despre relația celebrului cuplu.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost căsătoriți din iunie 2008. Pe 31 august 2008 s-a născut băiatul lor, Laurențiu Junior, iar relația lor trece, spre surprinderea multora, testul timpului. Dar ce se întâmplă, de fapt, în spatele ”reflectoarelor”?

Celebrul cuplu face subiectul presei în România, iar vești cum că iubirea lor s-a risipit au existat întotdeauna, dar mai cu seamă din vara anului 2019 încoace, când impresara l-a ”pedepsit” pe antrenorul Astrei, Dan Alexa. A părut o criză de gelozie, scriau publicațiile.

Citește articolul integral aici.

Exit mobile version