Activitate de educație rutieră cu elevii școlii gimnaziale din comuna Tufești

Miercuri, 22 martie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au desfășurat o activitate pe linie de educație rutieră cu elevii școlii din comuna Tufești. În cadrul activității au participat și membrii A.T.O.P.

Activitatea educativ-preventivă a fost desfășurată în scopul creșterii gradului de siguranță rutieră, ocazie cu care elevilor din clasele primare le-au fost prezentate situații periculoase la care pot fi expuși pe stradă, acasă, când merg la joacă sau în tabere/excursii și măsurile de precauție pe care trebuie să le aibă în vedere pentru prevenirea implicării în evenimente negative.

În acest context, au organizat și jocuri educativ-distractive cu implicarea activă a copiilor și le-au fost prezentate o serie de reguli elementare de circulație, s-a vorbit despre trecerile de pietoni, semafoare, traversarea drumurilor, mersul cu bicicleta și semnele de circulație, toate în scopul prevenirii producerii de evenimente rutiere.

În continuare polițiștii brăileni vor acționa pe raza întregului județ, pentru prevenirea și combaterea întregului fenomen infracțional!

Exit mobile version