Acțiunile polițiștilor în cursul zilei de duminică, 16 iunie

Principalele misiuni desfășurate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, în ultimele 24 de ore au fost: menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea și combaterea infracționalității de orice fel și creșterea gradului de siguranță rutieră. Polițiștii au acționat, la nivelul întregului județ pentru a preveni faptele antisociale, organizând 17 acțiuni și au intervenit la 63 de evenimente, dintre care 55 au fost sesizate de cetățeni prin 112.

Polițiștii au constatat 215 de fapte care au perturbat ordinea și liniștea publică. În toate aceste cazuri, intervențiile au fost imediate și ferme pentru liniștea cetățenilor care ar fi putut fi afectați. În acest sens, au fost aplicate amenzi în valoare de aproape 100.000 de lei. Pentru menținerea siguranței rutiere, șapte șoferi au rămas fără permis de conducere după ce au pus în pericol siguranța altor participanți la trafic.

De asemenea, au fost oprite din a circula pe drumurile publice autovehiculele care nu prezentau siguranță în trafic. Astfel, două certificate de înmatriculare a fost retrase până la remedierea problemelor constatate. În total, ieri, pe raza județului, au fost semnalate 37 de posibile infracțiuni.

În cadrul acțiunilor, la ora 23:45, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Însurăței, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din comuna Zăvoaia. Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice. În cauză continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În cadrul acțiunilor, la ora 23:20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic un bărbat de 40 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe Șoseaua Buzăului din municipiu. Fiind verificat în bazele de date, polițiștii au constatat că are dreptul de a conduce suspendat. În cauză continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Exit mobile version