Acțiuni și razii pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență

Sâmbătă, 2 decembrie a.c., în cadrul acțiunii BLOCADA, desfășurată în sistem integrat, polițiștii și jandarmii au desfășurat 17 acțiuni și razii pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri. Astfel au fost legitimate 68 de persoane, au fost controlate 32 de autovehicule, și au fost efectuate testări cu aparatul etilotest. Polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale în valoare de 9.830 de lei.

În cadrul acțiunilor desfășurate, în ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii au desfășurat 12 acțiuni și razii pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri.

În intervalul orar 16:00-00:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ianca, Făurei și Însurăței împreună cu jandarmii au desfășurat acțiuni și razii punctuale pentru prevenirea faptelor antisociale și a celor comise cu violență, dar și intensificarea activităților de prevenire și combatere a consumului de alcool și substanțe psihoactive la volan. În acest context, au fost legitimate 150 de persoane, au fost verificate 22 societăți comerciale, precum săli de jocuri de noroc, societăți comerciale precum săli de jocuri de noroc, de tip cafe-bar, stații PECO, au fost controlate 85 de vehicule, au fost testați peste 60 de șoferi cu aparatul etilotest și drugtest și controlate corporal persoanele din incinta societăților verificate.

Au fost aplicate 36 de sancțiuni contravenționale pentru neregulile constatate, în valoare totală de 38.460 de lei.

Exit mobile version