Acțiuni și razii desfășurate duminică de polițiștii și jandarmii brăileni

Duminică, 19 noiembrie a.c., polițiștii și jandarmii au desfășurat în sistem integrat 23 acțiuni și razii menite să identifice și să abordeze în mod eficient orice potențială amenințare pentru siguranța societății. Astfel s-a intervenit la 30 de evenimente, 26 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 115 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 53.180 lei, iar ca măsură complementară aceștia au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 14 permise de conducere și au ridicat 6 certificate de înmatriculare.

Ieri, 19 noiembrie a.c., în intervalul orar 09:00-12:30, polițiștii din cadrul Biroului Proximitate, Biroului Ordine Publică și Biroului Rutier au acționat în sistem integrat în zona piețelor din municipiul Brăila și a centrelor comerciale, în scopul prevenirii faptelor antisociale, prevenirea infracțiunilor stradale, depistarea infracțiunilor privind pescuitul și acvacultura precum și pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor. În acest context, au fost legitimate 39 de persoane, verificate 3 unități de alimentație publică de tip cafe-bar și au fost controlate 32 de vehicule și testați șoferii acestora.

Au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale în valoare de 3.625 de lei, conform prevederilor O.U.G. 195/2002 și a fost reținut un certificat de înmatriculare.

Pe linie rutieră, în intervalul orar 19:00-20:00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune de tip Blitz pe raza localităților Șuțești și Grădiștea pentru reducerea riscului rutier. În acest context, polițiștii au legitimat persoane, au controlat vehicule, 17 dintre șoferii acestora fiind testați cu aparatul etilotest și au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale în valoare de 3.625 de lei, fiind reținut și un certificat de înmatriculare.

Exit mobile version